CV Centrale Verwarming

installQ vakmanschap

Jansen heeft de CO certificatie welke u zekerheid biedt over de parate kennis en kwaliteit die we leveren ook op het gebied van CV, de Centrale Verwaming. Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is dit hedendaags mogelijk. Naast de welbekende CV-ketel en radiator worden er op vele vernieuwde manieren warmte opgewekt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand.

M. Jansen is eerste monteur werktuigkundige installatie, bewijs van vakmanschap InstallQ 2020 onder reg. nr. 920

Vernieuwend

cv verwarming

Het is mogelijk om een combiketel te gebruiken of over te gaan op wand- en/of vloerverwarming. De bijhorende installaties zijn ver doorontwikkeld waardoor de investering in relatie tot het rendement zeer interessant zijn om in overweging te nemen. Het resultaat wat deze installaties moeten leveren is een verhoging van het woon- of werkcomfort door de circulatie van een aangename temperatuur.

Jansen Dakbedekking & Loodgieterswerken verzorgt

o.a.

cv verwarming

  • Aanleg van complete verwarmingsinstallaties (c.v. ketel, leidingwerk en radiatoren) t.b.v. de gehele woning
  • Vervanging van uw bestaande c.v. ketel en/of geiser
  • Installeren of vervangen van radiatoren (conventioneel, design of handdoekradiator)
  • CV Onderhoudscontract voor het jaarlijks onderhoud van uw c.v. ketel

Jansen is op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van verwarmings- en regeltechniek (CO gecertificeerd). Graag helpen wij u bij het maken van een keuze voor een nieuwe c.v. (combi) ketel.