Dakbedekking laten leggen

witte dakbedekkingWilt u dakbedekking laten aanleggen of de huidige vervangen? Dakdekkersbedrijf Jansen biedt deskundige informatie en advies op maat. Dakbedekking is er in vele soorten en maten. Maar welke type dak is het meest geschikt voor uw woning of bedrijfspand? Wij informeren u over alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden.

Een dak moet een gebouw niet alleen beschermen tegen normale en extreme weersinvloeden. Vaak wordt er meer van verlangd. Het moet ook mooi zijn, in de stijl van het huis of gebouw passen. Toekomstig onderhoud speelt ook een rol bij een witdakgoede keuze. Tijdens inventarisatie ter plaatse wordt na zorgvuldig overleg ons advies vertaald in een aantrekkelijke offerte met duidelijke afspraken en prijsopgave inclusief alle kosten.

BDA Vebidak richtlijnen

vebidak richtlijnenAlle soorten daken die wij plaatsen voldoen aan de normen en eisen van deze tijd. U bent verzekerd van een dakconstructie volgens de BDA Vebidak richtlijnen.

 

De garantie op een nieuw dak is 10 jaar!

Welk type dak is het meest geschikt

Is de huidige dakbedekking van uw woning of bedrijf aan vervanging toe en zoekt u naar de beste oplossing? Elk soort dak heeft voordelen en nadelen. Info en advies van een ervaren dakdekker specialist is daarom erg belangrijk bij het bepalen van uw keuze. Welk type of soort dakbedekking het best geschikt is voor uw woning of bedrijfspand hangt af van diverse factoren: De oppervlakte, gaat het om een plat dak of is deze schuin, de mate van het hellende vlak, gewicht en constructie van de onderlaag, de gewenste isolatiewaarde, levensduur, duurzaamheid, milieu aspect, onderhoud met betrekking tot het gebruikte materiaal of systeem en niet te vergeten de kosten en het beschikbare budget. Ook heeft het visuele aspect invloed op de keuze, de stijl van uw woning en het straatbeeld. In overleg met dakspecialist Jansen, onze informatie en adviezen krijgt u het beste en mooiste resultaat. Lees voor meer informatie over de volgende daksystemen voor particuliere woningen of bedrijven:

  • EPDM Duurzame dakbedekking, een uitstekende ondergrond voor intensieve groendaken of andere gebruiksdaken.
  • PVC dakbedekking Een reflecterend wit kunststof dak, minder energiekosten om een gebouw te koelen.
  • Bitumen dakbedekking Materiaal: aardolie in combinatie met polyester. Bitumen is de meestvoorkomende dakbedekking voor platte daken.
  • Groendaken Met diverse soorten beplanting zoals sedum, gras, kruiden en bloemen. Dit type dakbedekking kent vele soorten en is erg populair geworden. Extensieve en intensieve toepassingen.
  • Lood en zinkwerk
  • Dak isolatie

Vraag een offerte aan voor een nieuw dak

Een keuze maken uit het enorme aanbod van mogelijkheden om een dak te vervangen of nieuwe dakbekleding te laten plaatsen is moeilijk als u geen overzicht heeft, onvoldoende informatie of inzicht. Vraag daarom informatie aan bij de dakspecialist en laat u deskundig adviseren. Wij brengen u volledig op de hoogte. Ontdek de voordelen en nadelen van de verschillende dak-systemen, de prijzen en onderhoudskosten, landelijke en gemeentelijke subsidieregeling voor groene sedum daken of isolatie, mogelijk plaatselijke regelgeving of de vereisten van de dakconstructie voor een daktuin, balkon- of dakterras. Bel voor een afspraak naar Jansen dakdekker uit Utrecht - De Meern of stuur een e-mail met een offerteaanvraag verzoek.  030 743 57 08 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ons werkgebied: Midden Nederland.

Dakonderhoud en reparatie uitbesteden

Dakonderhoud en reparaties kunt u aan ons uitbesteden. Het schoonhouden en reinigen van uw dak en hemelwater afvoeren voorkomt problemen en onnodige kostbare reparaties op lange termijn. Bij de keuze van de soort dakbedekking informeren wij over te verwachten onderhoudskosten.

Op de linkjes hierboven of via het menu komt u bij informatie over verschillende daksystemen. Voor groene sedumdaken hebben wij ook een aparte website gemaakt waarop we meer op de details ingaan van deze visueel prachtige daken: https://www.jansensedumdaken.nl/sedum-groendaksystemen. Met een groen- sedumdak levert u een belangrijke bijdrage aan de biodiversiteit. Een groendak trekt bijen en vlinders aan. Op zomerse dagen verlaagt het de temperatuur in huis waarmee u ook nog eens flink bespaart op energie om het huis of pand te koelen. Vraag ons naar de diverse subsidie regelingen voor groendaken in uw gemeente.

Dakterras, balkonterras of daktuin

Bij een dakterras, balkonterras of daktuin moet de dakconstructie en ondergrond voldoen aan specifieke voorwaarden om er als zodanig intensief gebruik van te kunnen maken. Voorbeelden, referenties, foto's van verbouwingen, renovatie, groendaken voor extensief en intensief gebruik: Zie onze gerealiseerde projecten.

Definitie dakbedekking of dakbekleding (bron: wikipedia): Beschermende laag aangebracht op een plat of hellend dak om het waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij te maken, zodat het beschermt tegen dieren, neerslag, hitte, wind en zonlicht.